4Care Nederland B.V.

 

Doeleinden verwerking

4Care Nederland B.V. (Hierna te noemen 4Care) is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

-       Servicedoeleinden, zoals het opnemen van contact met je en het beantwoorden van vragen die je hebt gesteld via onze contactformulieren.

-       Marketingdoeleinden, zoals het verzenden van nieuwsbrieven, tonen van aanbiedingen en informatie, sturen van gebruikersinformatie, serviceberichten of andere boodschappen op de 4Care  website.

-       Ontwikkel- en analysedoeleinden om onze websites verder te ontwikkelen en verbeteren, voor statische analyses en marktonderzoek zoals het meten van respons op onze diverse online scans.

-       Voorkomen van fraude en deze te bestrijden.

-       Voldoen aan de wet waaronder de fiscale wetgeving.

Persoonsgegevens die wij verwerken

De persoonsgegevens die 4Care verwerkt zijn de gegevens die je zelf aan 4Care verstrekt. Dit zijn je voor- en achternaam, adres, postcode telefoonnummers en emailadres,,  als je het contactformulier op onze website invult, of als je onze nieuwsbrief ontvangt.

Vanzelfsprekend kies je zelf welke gegevens je aan 4Care verstrekt.

 

Wettelijke grondslag verwerking

4Care verwerkt je persoonsgegevens op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

-       De verwerking van de persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst. Onder deze categorie val je als je klant (of prospect) bent van 4Care. Doel van de verwerking is het geven van offertes en het leveren van diensten van 4Care waarvoor we je onder meer bellen en mailen. Ook ontvangen we betaalgegevens van u van uw bedrijf. Als service naar de klanten informeren we je ook over wijzigingen in onze dienstverlening en houden we je via de nieuwsbrief op de hoogte van zaken die voor onze klantenkring in algemene zin relevant zijn. Je kunt je voor deze nieuwsbrieven uitschrijven.

-       De verwerking van je persoonsgegevens is noodzakelijk ter behartiging van de/het volgende gerechtvaardigde belang(en) van 4Care. Zo registreren wij het surfgedrag op onze website www.4care.nl – www.4care.be – www.4care.eu www.4care.com.pl om daarmee de website te kunnen verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

-       Toestemming. Onder deze categorie val je als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief en geen klant bent bij 4Care. Als je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, worden jouw gegevens uit de database van 4Care verwijderd.

 

Ontvangers persoonsgegevens

4Care verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 4Care blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

4Care verstrekt je emailadres aan YMLP indien je toestemming gegeven hebt tot het ontvangen van de nieuwsbrief. YMLP verzamelt je gegevens binnen de EU. Hoe YMLP met deze gegevens omgaat lees je in het privacy statement van YMLP deze kun je vinden op www.ymlp.com/nl/algemene-voorwaarden.html.

4Care verstrekt je aflevergegevens aan DPD om het pakket af te leveren.

4Care verstrekt je factuurgegevens aan Post.nl om Facturen te versturen

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

4Care bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de beschreven doelen te realiseren. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren.

Gegevens van klanten van 4Care, bewaren wij volgens de fiscale bewaarplicht tot 7 jaar na het beëindigen van de klantrelatie.

 

Rechten betrokkenen

Je hebt het recht om een verzoek bij ons in te dienen tot inzage, correctie en/of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van je verwerken. Hiernaast heb je het recht om ons te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken en om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens.

Als betrokkene heb je ook het recht 4Care te verzoeken de persoonsgegevens die je zelf aan 4Care verstrekt hebt in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm terug te krijgen, zodat je deze persoonsgegevens indien gewenst aan een andere partij kunt verstrekken.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

4Care neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via <emailadres en/of telefoonnummer>

 

Contactgegevens

Voor vragen over ons privacystatement en de verwerkingen die 4Care doet kun je contact opnemen via <emailadres en/of telefoonnummer>.

Cookies

Wij maken op onze websites www.4care.nlwww.4care.bewww.4care.eu - www.4care.com.plwww. wear4care.com, gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van de websites wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen.

4Care gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Wij plaatsen “tracking cookies” op je computer, tablet of smartphone. Bij jouw eerste bezoek aan onze website vragen wij jou om toestemming voor het plaatsen ervan.

Deze cookies gebruiken wij o.a. om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. De informatie bestaat uit gegevens zoals je IP-adres, het type browser en het computersysteem dat je gebruikt. De verkregen informatie wordt vervolgens gebruikt om de website goed te laten werken en om de website verder te ontwikkelen en verbeteren.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en op ander websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

4Care plaatst geen cookies ten bate van andere partijen. 4Care maakt gebruikt van o.a. Google Analytics en Wordpress. De servers van Google bevinden zich buiten de Europese Unie. Google voldoet aan het EU-US privacy shield zodat zij voldoen aan de minimale EU privacy afspraken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Een verzoek tot inzage, correctie en/of verwijdering, dan wel beperking en bezwaar kun je schriftelijk (via email of post) indienen. De gegevens die je ingevuld hebt voor de nieuwsbrief kun je zelf aanpassen of verwijderen via de link uitschrijven button onder in de nieuwsbrief. Een verzoek tot dataportabiliteit kun je ook schriftelijk indienen. Zie hiervoor onze contactpagina <contactpagina website hyperlink>. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

 

Contactgegevens            

4Care  

Denestraat 8    

5541 RL Reusel

Administratie@4care.eu

0497-643236

17029236    
     

Contactpersoon: Lelia van Lierop             

 

Klachten

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je een klacht hebt over de verwerking van de persoonsgegevens, neem dan contact op via bovengenoemde contactgegevens ter indiening van je klacht. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Aanpassing privacy statement en cookie statement

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond bedrijfsactiviteiten of als er iets verandert in de wet of rechtspraak kunnen wij het dit privacy en cookie statement aanpassen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van dit privacy en cookie statement. Kijk daarom af en toe of er iets veranderd is. Dit privacy en cookie statement is het laatst gewijzigd op 17-05-2018. 

 Profilering en geautomatiseerde besluitvorming zoals:

Wij combineren jouw persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit je account en je aankopen in onze webshop) met elkaar, om jou de beste online ervaring te kunnen bieden. Daarbij combineren wij deze gegevens ook met de gegevens die jij hebt achtergelaten op, of via een van de websites van de 4Care, namelijk www.4care.nl – www.4care.be – www.4care.eu – www.4care.com.pl – www. wear4care.com.

 

Door jouw gegevens te combineren, kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content op (de verschillende) websites tonen, die aansluiten bij jouw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere aanbiedingen doen. Zo wordt er voorkomen dat jij content of aanbiedingen op de verschillende websites te zien krijgt, die voor jou minder interessant zijn.

 

 

Adres en woonplaats

Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen afleveren.

Telefoonnummer

Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met je op over je bestelling.

Factuuradres

Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.

E-mailadres

Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvang je bijvoorbeeld een bericht als je pakket wordt verzonden. We kunnen je e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of je tevreden bent met onze producten en service.

Betalingsgegevens

Bij het betalen van je order maak je gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen als je geld van ons terugkrijgt. Als je met je creditcard betaalt, sturen we je creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar Adyen te Amsterdam. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit, dus wij krijgen jouw creditcardgegevens niet te zien. Adyen laat ons alleen weten of je betaling is gelukt.

Geslacht

Deze informatie is handig wanneer we contact met je opnemen, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail.

Gegevens van
Besteller

U bent de persoon in het tehuis v.d. cliënt welke de bestelling mag plaatsen.

 

Gegevens afleveradres

 

Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen afleveren. Deze kunnen anders zijn dan het factuuradres

Afdeling en functie

Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met je op over je bestelling, en weten we op welke afdeling je werkzaam bent en in welke functie

 

 

Registratie en toegang tot je eigen account

Voor sommige onderdelen van onze webwinkel kan je je eerst registreren. Voor het plaatsen van een bestelling bijvoorbeeld. Nadat je je geregistreerd hebt, bewaren we de door jou gekozen gebruikersnaam en de ingevoerde persoonsgegevens. Zo hoef je deze niet steeds opnieuw in te vullen en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk contact opnemen over je bestelling, mocht dat nodig zijn. Nadat je je geregistreerd hebt, krijg je toegang tot je eigen account op onze website. Daar kun je onder andere je bestellingen bekijken of je gegevens wijzigen.